Thermolyse

teknologi

TEKNOLOGIEN&POTENSIALET

Banebrytende teknologi


Teknologien muliggjør karbonfangst ved hjelp av kombinert termisk resirkulering av plast og organisk avfall som fører til en lavkostnadsproduksjon av rent pyrobiokarbon™ i tillegg til andre nyttige fornybare bi-produkter for prosessindustrien som blant annet: hydrogen, syngas, biobasert tungolje o.a.
PRODUKTER&FORSKNING

Hva kan teknologien brukes til?

Den banebrytende teknologien vår kan brukes til å hjelpe industrien med å bidra til en grønnere og

kostnadseffektiv fremtid.PBK

PyroBioKarbon™

Den banebrytende pyrolyseteknologien muliggjør karbonfangst ved hjelp av resirkulering av plast og organisk avfall som fører til en lavkostnadsproduksjon av PyroBioKarbon i tillegg til andre nyttige fornybare bi-produkter for prosessindustrien som bla. hydrogen, syngas, biobasert tungolje o.a.

NATRIUMBATTERI

Batterianoder

 PBK representerer state-of-the-art for natriumionebatterier, og har raskt blitt en av de mest lovende kandidatene for anodemateriale til slike batterier.

THERMOLYSE

Pyrolyseolje

Avfall av plast og gummi kan gjenvinnes og brukes til produksjon av nye produkter ved å inngå i en pyrolyseprosess. Det samme gjelder organisk avfall. Pyrolyse er en prosess der materialet varmes opp uten tilførsel av oksygen slik at det dannes gass som kondenseres til olje.

Hydrogenmolekyl

HYDROGEN

SuperCyan Hydrogen

Vår SuperCyanHydrogen (som er grønnere enn grønn) er ikke bare mer kostnadseffektiv enn grønn hydrogen, men kan også konkurrere i pris. Den innovative teknologien vår er en sårt etterlengtet revolusjon av hydrogenmarket.Kontakt Oss

Ønsker du å finne ut mer om den banebrytende teknologien?

post@httech.noCopyright © 2022 Httech AS. All rights reserved.